Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)
- 30 g freshly squeezed lemon juice, to sprinkle
- 600 g water
- 600 - 650 g beetroot, cut into pieces (3 cm)
- 6 eggs
- 150 g mayonnaise (see Tips)
- 150 g natural yoghurt
- ground black pepper (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1956.7 kJ / 467.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 3685 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Brak ocen
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Poppy seed torte
5 Std.
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.