Apparaten en accessoires
Ukrainian dressed herrings
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 portion
Ingrediënten
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3685 mg
Eiwitten
24.3 g
Calorieën
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Vetten
36.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ukrainian cuisine
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Creamy Turkey Stew (TM6)
Geen beoordelingen
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1u. 30min
Light blue coloured eggs
Geen beoordelingen
Rabbit stew (Gibelotte)
1u. 35min
Country-style chicken liver fritters
35min
Hearty Seafood Chowder
1u.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1u. 20min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1u.
Asturian rice pudding
1u.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1u.
Tuna dip
15min