Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)
- 30 g freshly squeezed lemon juice, to sprinkle
- 600 g water
- 600 - 650 g beetroot, cut into pieces (3 cm)
- 6 eggs
- 150 g mayonnaise (see Tips)
- 150 g natural yoghurt
- ground black pepper (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1956.7 kJ / 467.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 3685 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Liver cake
1 Std. 50 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30 min
Spring greens with grapefruit
30min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Ukrainian borscht
35min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Smoked salmon mousse
5 min