Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
green onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)
of 2 shallots, halved - 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 130 g chickpea flour
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp dried red chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 6 fresh mint leaves, plus extra to garnish
- 680 g frozen green peas
- vegetable oil, to fry
- 1 - 2 lemon, cut into wedges, to serve
- 570 g cherry tomatoes, halved
- red onion, julienned, to taste
- vegan mayonnaise, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 749.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min