Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
green onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)
of 2 shallots, halved - 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 130 g chickpea flour
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp dried red chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 6 fresh mint leaves, plus extra to garnish
- 680 g frozen green peas
- vegetable oil, to fry
- 1 - 2 lemon, cut into wedges, to serve
- 570 g cherry tomatoes, halved
- red onion, julienned, to taste
- vegan mayonnaise, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 749.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Quinoa
35min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Vegan Pesto
10min
Homemade Green Superfood Powder
14h 15min
Vegan Aioli Sauce
10min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Mexican Quinoa Salad
30min