Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
green onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)
of 2 shallots, halved - 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 130 g chickpea flour
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp dried red chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 6 fresh mint leaves, plus extra to garnish (optioneel)
- 680 g frozen green peas
- vegetable oil, to fry
- 1 - 2 lemon, cut into wedges, to serve
- 570 g cherry tomatoes, halved
- red onion, julienned, to taste
- vegan mayonnaise, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 749.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Tuna Salad
5min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Lemon hibiscus iced tea
2h 30min
Cauliflower buffalo bites
35min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Hemp Milk
10min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Cafe-style miso mushrooms
25 min