Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 1600 g water
- 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
- 5 tbsp olive oil
- 1 egg yolk
- ¼ tsp salt
- 3 pinches ground pepper
- 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating
Yoghurt dip
- 150 g yoghurt
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp lime zest
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 186.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Nut bolognese
35min
Vegan Spanish Omelette
40min
Creamy vegetable rice
25min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Potato Curry Soup
35min
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Sweet potato muffins with walnuts
1h
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min
Tomato-egg drop soup
20min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min