Beetroot potato patties with yoghurt dip

Beetroot potato patties with yoghurt dip

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
12 pieces

Ingrediënten

  • garlic clove
    1
  • Cheddar cheese cut in pieces
    40 g
  • water
    1600 g
  • waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid
    300 g
  • beetroot fitting through hole in mixing bowl lid
    350 g
  • olive oil
    5 tbsp
  • egg yolk
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • ground pepper
    3 pinches
  • breadcrumbs plus extra for coating
    90 - 130 g
Yoghurt dip
  • yoghurt
    150 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • lime zest
    1 tsp
  • salt
    2 pinches
  • ground pepper
    2 pinches
  • fresh parsley chopped, for garnishing
    ½ bunch

Voeding per 1 piece

Calorieën 147.4 kcal / 616.5 kJ
Eiwitten 3.5 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 13.6 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 2 g
Natrium 186.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...