Beetroot potato patties with yoghurt dip
TM6

Beetroot potato patties with yoghurt dip

4.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 garlic clove
  • 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 1600 g water
  • 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 5 tbsp olive oil
  • 1 egg yolk
  • ¼ tsp salt
  • 3 pinches ground pepper
  • 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating

Yoghurt dip

  • 150 g yoghurt
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp lime zest
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground pepper
  • ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing

Voeding
per 1 piece
Calorieën
616.5 kJ / 147.4 kcal
Eiwitten
3.5 g
Koolhydraten
13.6 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
1.8 g
Natrium
186.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten