Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 1600 g water
- 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
- 5 tbsp olive oil
- 1 egg yolk
- ¼ tsp salt
- 3 pinches ground pepper
- 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating
Yoghurt dip
- 150 g yoghurt
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp lime zest
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 186.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
Migas with Padrón Peppers
30 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Geen beoordelingen
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Creamy pea soup
40min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Cream of chard soup
35 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min