
Apparaten en accessoires
Beetroot Carpaccio
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Voeding per 1 portion
Calorieën
230.4 kcal /
963.9 kJ
Eiwitten
15.8 g
Vetten
14.4 g
Koolhydraten
10.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
8.3 g
Natrium
455.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland