Beetroot Carpaccio

Beetroot Carpaccio

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • beetroots small, peeled (see tips)
    300 g
  • courgettes cut in pieces (5 cm long)
    250 g
  • fresh mozzarella drained, cut in pieces
    250 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • coarse salt flakes or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh basil leaves torn, for garnishing

Voeding per 1 portion

Calorieën 230.4 kcal / 963.9 kJ
Eiwitten 15.8 g
Vetten 14.4 g
Koolhydraten 10.5 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 8.3 g
Natrium 455.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...