Apparaten en accessoires
Beetroot Carpaccio
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
455.4 mg
Eiwitten
15.8 g
Calorieën
963.9 kJ /
230.4 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Celeriac Remoulade
Geen beoordelingen
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Beetroot salad
10min
Beetroot Salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min