Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Raw Asian Salad
10min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50 min
Onion Tart (TM6)
1h
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Cullen Skink
45 min
Stracciatella Soup
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Super Quick Broccoli Salad
5min