Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Carrot and Coconut Salad
5 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Middle Eastern Brunch
1h 20 min
Berry Foam
10min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min