Italian Ditalini Vegetable Soup

Italian Ditalini Vegetable Soup

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • celery stalks
    120 g
  • white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
    150 g
  • carrot
    120 g
  • Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • onions quartered
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • tomato passata
    150 g
  • dried oregano
    1 Tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • chilli powder (optioneel) to taste
    ½ - 1 tsp
  • water
    800 g
  • dried ditalini pasta
    80 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
    1 Tbsp
  • fresh parsley leaves finely sliced
    1 Tbsp
  • bread toasted, for serving

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 427 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 975 kJ / 233 kcal
Vetten 12 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...