Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g fresh parsley leaves
- 100 g onions, quartered
- 20 g sunflower oil
- 1 - 1 ½ tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp ground turmeric
- 1100 g water
-
2 - 3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled to taste
of 2 - 3 tsp vegetable stock paste, homemade, to taste - 300 g red lentils
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 14 g
Alternatieve recepten
Danish Split Pea Soup
1h
Sweet Potato and Courgette Soup
25 mnt
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40 min
Carrot and Coriander Soup
25 mnt
Carrot and Coriander Soup
25 mnt
Tuscan Bean Soup
50 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1u. 15min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min