Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g fresh parsley leaves
- 100 g onions, quartered
- 20 g sunflower oil
- 1 - 1 ½ tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp ground turmeric
- 1100 g water
-
2 - 3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled to taste
of 2 - 3 tsp vegetable stock paste, homemade, to taste - 300 g red lentils
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 14 g
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Carrot and Coriander Soup
25min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Danish Split Pea Soup
1h
Creamy Courgette Soup
25min
Lentil and spinach soup
50min
Tuscan Bean Soup
50min