Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g fresh parsley leaves
- 100 g onions, quartered
- 20 g sunflower oil
- 1 - 1 ½ tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp ground turmeric
- 1100 g water
-
2 - 3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled to taste
of 2 - 3 tsp vegetable stock paste, homemade, to taste - 300 g red lentils
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 14 g
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Danish Split Pea Soup
1h
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Chickpea soup with spinach
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min