Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 130 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 90 g onions, quartered
-
15
g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
of 1 tsp ground ginger -
30
g olive oil
of unsalted butter, diced -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 667.6 kJ / 159.6 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 dk
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 dk
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 dk
Carrot and Coriander Soup
25 dk
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 dk
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 dk
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 dk
Creamy Courgette Soup
25 dk
Red Lentil Soup
40 dk
Tuscan Bean Soup
50min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 dk