Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g olive oil
- 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 750 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 473.7 kJ / 113.2 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 652.4 mg
Alternatieve recepten
Creamy tomato soup
30 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Creamy Courgette Soup
25 min
Vegetable Soup
35 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min