Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 450 g buttermilk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 348.4 mg
In Collecties
-
Demo 19 recepten, VK en Ierland
-
First Class 11 recepten, VK en Ierland
-
St. Patrick's Day 14 recepten, VK en Ierland
-
Taste of Ireland 12 recepten, VK en Ierland
-
The British Isles on a Plate 88 recepten, VK en Ierland
-
Then. Now. Always. 50 recepten, VK en Ierland
-
Thermomix® Sensor: Getting Started 21 recepten, VK en Ierland
Alternatieve recepten
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Walnut Bread
2h 45min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Beetroot Salad
10 Min
Gooseberry Curd
1 Std.
Berry Foam
10 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Red Pepper Houmous
5 Min