Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sugar
- 200 g dark chocolate (50% cocoa solids), small pieces or callets
- 100 g cream, min. 30 % fat (whipping or double)
- 4 medium eggs (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Fresh Pasta Dough
1h
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Béarnaise Sauce
15min
Quick Cheese Soufflés
45min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min