Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortbread Base
- 65 g granulated sugar
- 150 g plain flour
- 65 g semolina
- 150 g unsalted butter, cold, diced
Caramel Layer
- 120 g granulated sugar
- 120 g unsalted butter, diced
- 370 g condensed milk
- 80 g golden syrup
- 80 - 100 g hazelnuts, blanched
Chocolate Layer
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1743 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 23.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Sticky Toffee Puddings
1sa
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Classic Flapjack
55 Min
Chocolate Tiffin
2h 30min
Bakewell Tart
1h 50min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Yorkshire Pudding
1sa
Salted Caramel Shortbread
3 Std.