Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortbread Base
- 65 g granulated sugar
- 150 g plain flour
- 65 g semolina
- 150 g unsalted butter, cold, diced
Caramel Layer
- 120 g granulated sugar
- 120 g unsalted butter, diced
- 370 g condensed milk
- 80 g golden syrup
- 80 - 100 g hazelnuts, blanched
Chocolate Layer
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1726.4 kJ / 412.6 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 35.6 mg
Alternatieve recepten
Classic Flapjack
55 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Yule Log
3 Std.
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Lavender Shortbread
1 Std.
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min