Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lemons, thin peelings of zest from 1 and 40 g juice
- 130 g caster sugar
- 580 g double cream
- 1 pinch ground ginger (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2203 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 46.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Fool
1h 10min
Lavender Shortbread
1h
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Rhubarb Crumble
55min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6j 25 mnt
Brandy Butter
10min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Lemon meringue tart
2h 30min
Smoked Mackerel Pâté
55min