Apparaten en accessoires
Lemon Posset
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
lemons thin peelings of zest from 1 and 40 g juice2
-
caster sugar130 g
-
double cream580 g
-
ground ginger (optioneel)1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
2203 kJ /
527 kcal
Vetten
46.4 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Bread Sauce
1u. 25min
Rhubarb Fool
1u. 10min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1u. 10min
Christmas Bread Sauce
15min
Sticky Toffee Puddings
1u.
Summer Pudding
8u. 30min
Rhubarb Crumble
55min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2u. 15min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1u. 55min
Bakewell Tart
1u. 50min