Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lemons, thin peelings of zest from 1 and 40 g juice
- 130 g caster sugar
- 580 g double cream
- 1 pinch ground ginger (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2203 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 46.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Chocolate Orange Mousse
2h 20 min
Rhubarb Fool
1h 10 min
Bread Sauce
1h 25 min
Rhubarb Crumble
55 min
Bread Sauce
1h 25 min
Brandy Butter
10min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10 min