Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 apples Cox, cored, quartered (approx. 200 g)
- 150 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 700 g red cabbage, cored, finely sliced
- 50 g cider vinegar
- 30 g light brown muscovado sugar
- 100 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- ¼ tsp ground allspice
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- 40 g cranberry sauce (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 557 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 176 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac and Apple Soup
55min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Curried Parsnip Soup
30 min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Rhubarb Fool
1h 10min
Bread Sauce
1h 25min
Rhubarb Crumble
55min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Red Cabbage
1 godz.
Carrot and Swede Mash
20min
Chunky Coleslaw
5 min