Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pitted dates
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 180 g water
- butter, for greasing
Sticky Toffee Sauce
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
-
60
g soft brown sugar
of 60 g brown sugar -
75
g golden syrup
of 75 g honey - 40 g milk
-
¼
tsp natural vanilla extract
of ½ tsp vanilla sugar, homemade
Sticky Toffee Puddings
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
-
110
g dark brown sugar
of 110 g brown sugar - 150 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 egg
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Sticky Toffee Puddings
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Chocolate Tiffin
2 godz. 30 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Lemon Posset
2h 40min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Yorkshire Pudding
1h