Apparaten en accessoires
Victoria Sponge
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
10 slices
Ingrediënten
Sponge
-
margarine, dicedunsalted butter diced , plus extra for greasing260 g
-
caster sugar260 g
-
medium eggs5
-
self-raising flour260 g
-
baking powder1 heaped tsp
-
natural vanilla extract (optioneel)1 tsp
Filling
-
jam (e.g. strawberry and raspberry)100 g
-
double cream200 g
-
raspberries150 g
-
icing sugar for dusting1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
413.1 mg
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
2214.8 kJ /
529.4 kcal
Vetten
31.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
18.9 g
Koolhydraten
55.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chocolate Fudge Cake
1u.
Yorkshire Pudding
1u.
Sweet Shortcrust Pastry
1u. 50min
Easy Chocolate Cake
1u. 15min
Butterfly Cakes
1u.
Raspberry and Apple Crumble
1u. 5min
Ginger Flapjacks
1u. 30min
Toad in the Hole
1u.
Classic Flapjack
55min
Lemon Drizzle Cake
1u. 30min
Scones
30min
Coffee and Walnut Cake
1u. 10min