Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 100 g tomatoes, halved
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 600 g water, adjust to taste (see tip)
-
20
g unsalted butter, diced
of olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 440.2 kJ / 105.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 346.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Vegetable soup
35 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Carrot and Coriander Soup
25 Min