Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 100 g tomatoes, cut in halves
- 80 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
- 2 sprigs fresh parsley
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ¼ - ½ tsp ground pepper, to taste
- 600 g water, adjust to taste
-
20
g butter
of 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 375 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Leek and potato soup
45min
Tomato sauce
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.