Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 Tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 200 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 380 g
- Calorieën
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 176.7 g
- Verzadigd vet
- 108 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1939.2 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Caesar Salad Dressing
5 Min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Potato and Vegetable Purée
40 Min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Béarnaise sauce
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Crêpes
1h 15 min