Apparaten en accessoires
Béarnaise Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
380 g
Ingrediënten
-
shallots halved50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 Tbsp
-
unsalted butter diced200 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 380 g
Natrium
1939.2 mg
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
7082.7 kJ /
1692.8 kcal
Vetten
176.7 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
108 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Barbecue Sauce
20min
Fresh Pasta Dough
1u.
Quick Cheese Soufflés
45min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Béarnaise sauce
15min
Chocolate Mousse
3u. 20min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18u. 25min