Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
380 g

Ingrediënten

  • shallots halved
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 Tbsp
  • unsalted butter diced
    200 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 380 g

Natrium 1939.2 mg
Eiwitten 12.1 g
Calorieën 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
Vetten 176.7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 108 g
Koolhydraten 12.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...