Apparaten en accessoires
Béarnaise Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
380 g
Ingrediënten
-
shallots halved50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 Tbsp
-
unsalted butter diced200 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 380 g
Natrium
1939.2 mg
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
7082.7 kJ /
1692.8 kcal
Vetten
176.7 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
108 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Chocolate syrup
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Beurre Blanc
20 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min