Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 Tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 200 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 380 g
- Calorieën
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 176.7 g
- Verzadigd vet
- 108 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1939.2 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1h 20 min
Fresh Pasta Dough
1h
Chocolate Mousse
3h 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Beurre Blanc
20min