Béarnaise Sauce
TM6 TM5 TM31

Béarnaise Sauce

4.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g shallots, halved
  • 1 sprig fresh tarragon, leaves only
  • 50 g dry white wine
  • 1 Tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
  • 200 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Voeding
per 380 g
Calorieën
7082.7 kJ / 1692.8 kcal
Eiwitten
12.1 g
Koolhydraten
12.8 g
Vetten
176.7 g
Verzadigd vet
108 g
Vezels
1.8 g
Natrium
1939.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten