Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 30 g shallot, halved
-
300
g fresh porcini mushrooms, cleaned, cut in pieces
of 40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed - 30 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
- 60 g dry white wine
- 800 g water
-
1
tsp fine sea salt
of 1 heaped tsp meat stock paste - 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognese Sauce
1h 15min
Pea and Mint Risotto
40min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Padrón Pepper Pesto
4 Std. 15 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Stracciatella Soup
30 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Mixed Seafood Risotto
40min
Neapolitan Pizza
9u.