Porcini Mushroom Risotto

Porcini Mushroom Risotto

2.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • shallot halved
    30 g
  • fresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces
    300 g
    40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    800 g
  • fine sea salt
    1 tsp
    1 heaped tsp meat stock paste
  • unsalted butter diced
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.1 g
Calorieën 1861 kJ / 444 kcal
Vetten 14.4 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 69.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...