Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 30 g shallot, halved
-
300
g fresh porcini mushrooms, cleaned, cut in pieces
of 40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed - 30 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
- 60 g dry white wine
- 800 g water
-
1
tsp fine sea salt
of 1 heaped tsp meat stock paste - 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Polenta
50 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Tomato sauce
40 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min