Porcini Mushroom Risotto
TM6 TM5 TM31

Porcini Mushroom Risotto

2.7 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
  • 30 g shallot, halved
  • 300 g fresh porcini mushrooms, cleaned, cut in pieces
    of 40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
  • 60 g dry white wine
  • 800 g water
  • 1 tsp fine sea salt
    of 1 heaped tsp meat stock paste
  • 30 g unsalted butter, diced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1861 kJ / 444 kcal
Eiwitten
8.1 g
Koolhydraten
69.5 g
Vetten
14.4 g
Vezels
2.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten