Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 30 g shallot, halved
-
300
g fresh porcini mushrooms, cleaned, cut in pieces
of 40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed - 30 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
- 60 g dry white wine
- 800 g water
-
1
tsp fine sea salt
of 1 heaped tsp meat stock paste - 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Asparagus Risotto
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Tomato sauce
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min
Ratatouille
40min
Courgette and Feta Risotto
30min
Crêpes Suzette
35min