Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 150 g onion, quartered
- 40 g olive oil
- 6 - 8 tsp fine sea salt, to taste
- 3 tsp caster sugar
- 3 tsp dried oregano (optioneel)
-
3
stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 4 heaped tsp stock paste, homemade - 3000 g tomatoes, ripe, quartered
- 300 g double cream
- 6 - 12 fresh basil leaves
- 2 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 950 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup
1 Std.
Creamy tomato soup
30 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Vegetable soup
35 Min
Vegetable Soup
35 Min
Berry Foam
10min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min