Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 150 g onion, quartered
- 40 g olive oil
- 6 - 8 tsp fine sea salt, to taste
- 3 tsp caster sugar
- 3 tsp dried oregano (optioneel)
-
3
stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 4 heaped tsp stock paste, homemade - 3000 g tomatoes, ripe, quartered
- 300 g double cream
- 6 - 12 fresh basil leaves
- 2 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 950 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pepper Soup
20 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Leek and Potato Soup
1h
Creamy Courgette Soup
35min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Creamy tomato soup
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Onion Soup
1h
Vegetable Soup
35min
Tomato Sauce
40min