Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken Curry
- 400 g chicken thighs, boneless and skinless, each cut in 4 pieces
- 2 garlic cloves
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g white rum
- 150 g onions, quartered
- 30 g sunflower oil
- 1 dried red chilli
- 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
- 200 g coconut milk
- 20 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp curry powder
- 1 tsp fine sea salt
Basmati Rice
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g basmati rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4048 kJ / 968 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 78.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Creamy Tomato Soup
25min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Vegetable Soup
35 Min
Chicken Noodle Soup
25min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min