Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 40 g oil
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus 1-2 Tbsp and extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking rice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade -
20
g Turkish red pepper paste, mild (e.g. Biber salçası)
of 20 g tomato purée - 250 g rice
- water
- fine sea salt
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 Std.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Ninguna valoración
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min