Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 40 g oil
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus 1-2 Tbsp and extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking rice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade -
20
g Turkish red pepper paste, mild (e.g. Biber salçası)
of 20 g tomato purée - 250 g rice
- water
- fine sea salt
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Étouffée
45 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Garlic Turkey Stew
45 min