Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g water
- 10 g cornflour
-
½
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, homemade - 1 tsp English mustard or other strong mustard (e.g. Dijon)
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut in strips (optioneel)
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lasagne Bolognese
1 Std. 45 Min
Chilli con Carne
40 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min