Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2540 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1hod. 35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1hod. 15min