Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2540 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min.
Beef Stroganoff
1h
Spaghetti Carbonara
40min
Cottage Pie
1h 10 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Seafood Stew with Rice
30 min.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken Salad
1h 20 min