Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2540 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45 min
Beef Stroganoff
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min