Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 270 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 140 - 170 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 140 g dry cider, room temperature
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 2 Tbsp unsalted butter, diced
- 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
- 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (4-5 cm)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2345 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Toad in the Hole
1 godz.
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Rhubarb Crumble
55min
Chicken and Pear Pie
2 godz. 40 min
Steak au Poivre
20 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min