Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
450
g stewing steak, diced (2 cm)
of 450 g beef chuck steak, diced (2 cm) - 220 g lamb's kidneys, rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)
- 40 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 20 g tomato purée
- 80 g red wine
-
350
g beef stock
of 350 g vegetable stock
Pastry
- 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 125 g suet
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 165 g water, plus extra for sealing
- unsalted butter, for greasing
Steaming
- 2200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3387 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 42.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Bread Sauce
1h 25min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29h
Shortcrust pastry
5min
Toad in the Hole
1h
Christmas Bread Sauce
15 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Mornay Sauce
15 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Yorkshire Pudding
1h