Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
450
g stewing steak, diced (2 cm)
of 450 g beef chuck steak, diced (2 cm) - 220 g lamb's kidneys, rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)
- 40 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 20 g tomato purée
- 80 g red wine
-
350
g beef stock
of 350 g vegetable stock
Pastry
- 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 125 g suet
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 165 g water, plus extra for sealing
- unsalted butter, for greasing
Steaming
- 2200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3387 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 42.7 g
Alternatieve recepten
Toad in the Hole
1 Std.
Piccalilli
12h 35min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Duck and Pork Terrine
52h
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Brandy Butter
10 Min
Seville Orange Marmalade
2 Std. 30 Min
Lemon Posset
2h 40min
Red Onion Gravy
25 Min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.