Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
-
175
g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
of 175 g margarine, plus extra for greasing - 175 g golden caster sugar
- 3 large eggs
- 175 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 3 Tbsp instant coffee, dissolved in 2 Tbsp boiling water
- 60 g walnuts, chopped
Icing
- 200 g icing sugar
- 100 g unsalted butter, soft
- 1 Tbsp instant coffee, dissolved in 1 Tbsp boiling water
- 8 halved walnuts
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 29.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate Fudge Cake
1h
Simnel Cake
3 Std.
Sticky Toffee Puddings
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Cappuccino Cake
2h
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min