Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 175 g plain flour
- 35 g semolina
- 20 g icing sugar
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
Blueberry Compôte
-
150
g blueberries, fresh
of 150 g frozen blueberries - 25 g caster sugar
Filling
- 150 g blanched almonds
- 150 g caster sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 3 large eggs
- 1 ½ tsp natural almond extract
- 2 Tbsp flaked almonds
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1760 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 29.3 g
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1 Std.
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Mincemeat Crumble Cake
1h 15 min
Lemon Drizzle Cake
1 Std. 30 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Mango Swiss Roll
40 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Cornish Fairings
35min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.