Apparaten en accessoires
Sourdough Rye
Voorbereiding. 20min
Totaal 51u. 10min
20 slices
Ingrediënten
Starter
-
water lukewarm350 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
rye flour250 g
-
caraway seeds2 Tbsp
-
black treacle3 Tbsp
Bread
-
unsalted butter diced30 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
wholemeal flour115 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
water lukewarm125 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
medium egg mixed with 1 Tbsp water1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
306 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
737 kJ /
175 kcal
Vetten
3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sonja's Bread
3u. 10min
Rye Bread Rolls
4u.
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3u. 40min
German Bread
4u. 15min
Hot Cross Buns
3u. 50min
Scandinavian Rye Bread
27u.
Fresh Pasta Dough
1u.
Spelt Bread
1u. 45min
Five-seed bread
1u. 50min
Sandwich Bread
3u.
Rye Flatbreads
2u. 10min
Sourdough-style Loaf
122u. 45min