Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 350 g water, lukewarm
-
1
Tbsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 250 g rye flour
- 2 Tbsp caraway seeds
- 3 Tbsp black treacle
Bread
- 30 g unsalted butter, diced
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 115 g wholemeal flour
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water, lukewarm
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 737 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
German Bread
4h 15min
Sonja's Bread
3h 10 min
Pain aux Cereales
12h 15min
Chorizo Garlic Butter
3h 5 min
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Rye Bread Rolls
4h
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Walnut Scones
30 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min