Apparaten en accessoires
Sourdough-style Loaf
Voorbereiding. 15min
Totaal 122u. 45min
14 slices
Ingrediënten
Rye Starter
-
rye flour plus 5 Tbsp (see tip)50 g
-
water cold, plus 5 Tbsp50 g
Loaf
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water cold, plus extra for baking200 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
406 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
560 kJ /
132 kcal
Vetten
1 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland