Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye Starter
- 50 g rye flour, plus 5 Tbsp (see tip)
- 50 g water, cold, plus 5 Tbsp
Loaf
-
½
tsp dried instant yeast
of 5 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 200 g water, cold, plus extra for baking
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 560 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Natrium
- 406 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Wholemeal
2 godz. 40 min
German Bread
4h 15min
Sonja's Bread
3h 10 min
Five-seed bread
1h 50 min
Sourdough Rye
51h 10min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Baguettes
3 godz. 45 min
Rustic Bread
2 godz.
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Rye Bread Rolls
4h
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min