Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted Caramel Sauce
-
250
g sugar
of 250 g light brown sugar - 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
- 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g vinegar
Ice Cream
- ½ vanilla pod
- 600 g whole milk
- 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
- 30 g sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Apple Peel and Spice Mix
50min
Béchamel Sauce
15min
Salted Caramel Shortbread
3 Std.
Caramel Toffees
2 Std.
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Peach Pavlova
5h 30min
Fresh Pasta Dough
1h
Pizza Dough
1h
Sweet Shortcrust Pastry
Pas d’évaluation
Vanilla Ice Cream
12 godz.