Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted Caramel Sauce
-
250
g sugar
of 250 g light brown sugar - 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
- 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g vinegar
Ice Cream
- ½ vanilla pod
- 600 g whole milk
- 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
- 30 g sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Mayonnaise
5 Min
Chorizo Garlic Butter
3 Std. 5 Min
Caramel Monster Mud Dip
15 Min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4u. 25min
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Chocolate Sauce
5 Min
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 Min
Meringue Topped Mince Pies
55 Min