Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted Caramel Sauce
-
250
g sugar
of 250 g light brown sugar - 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
- 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g vinegar
Ice Cream
- ½ vanilla pod
- 600 g whole milk
- 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
- 30 g sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Mojito
5min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Whipped Cream
10min
Vanilla Ice Cream
12h
Prawn Dumplings
1h 15min
Whiskey Cream Liqueur
15 Min
Butter
5min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min