Pineapple Upside Down Cake with Custard

Pineapple Upside Down Cake with Custard

4.6 50 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 slices

Ingrediënten

Topping
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    50 g
  • light brown sugar
    80 g
  • tinned pineapple slices, in juice juice reserved
    5 - 6
  • glacé cherries
    8 - 12
Cake
  • unsalted butter diced
    150 g
  • light brown sugar
    150 g
  • self-raising flour
    150 g
  • medium eggs
    3
  • baking powder
    1 tsp
  • vanilla extract
    1 tsp
Custard
  • milk
    500 g
  • sugar
    50 g
  • cornflour
    15 g
  • medium egg
    1
  • vanilla extract
    1 tsp

Voeding per 1 slice

Calorieën 505 kcal / 2115 kJ
Eiwitten 8 g
Vetten 25 g
Koolhydraten 62 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 15 g
Natrium 349 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...