
Apparaten en accessoires
Pineapple Upside Down Cake with Custard
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 slices
Ingrediënten
Topping
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
light brown sugar80 g
-
tinned pineapple slices, in juice juice reserved5 - 6
-
glacé cherries8 - 12
Cake
-
unsalted butter diced150 g
-
light brown sugar150 g
-
self-raising flour150 g
-
medium eggs3
-
baking powder1 tsp
-
vanilla extract1 tsp
Custard
-
milk500 g
-
sugar50 g
-
cornflour15 g
-
medium egg1
-
vanilla extract1 tsp
Voeding per 1 slice
Calorieën
505 kcal /
2115 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
62 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
15 g
Natrium
349 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Retro
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland