Apparaten en accessoires
Pineapple Upside Down Cake with Custard
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 slices
Ingrediënten
Topping
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
light brown sugar80 g
-
tinned pineapple slices, in juice juice reserved5 - 6
-
glacé cherries8 - 12
Cake
-
unsalted butter diced150 g
-
light brown sugar150 g
-
self-raising flour150 g
-
medium eggs3
-
baking powder1 tsp
-
vanilla extract1 tsp
Custard
-
milk500 g
-
sugar50 g
-
cornflour15 g
-
medium egg1
-
vanilla extract1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
349 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
2115 kJ /
505 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Egg Custard Tarts
2u.
Cherry Crumble Cake
1u. 45min
Apple Cake
1u.
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1u. 5min
Farmhouse Fruit Cake
1u. 20min
Angela's Sticky Tea Bread
1u. 30min
Carrot Cake
2u. 30min
Sticky Toffee Sponge Cake
1u. 30min
Coffee and Walnut Cake
1u. 10min
Scones
30min
Lemon Drizzle Cake
1u. 30min
Apple Crumble Cake
1u. 10min