Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water
-
1
tsp dried yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 50 g black olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 458 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Classic Wholemeal
2h 40min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Tomato Focaccia
3h
Five-seed bread
1h 50min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Yoghurt Bread
2 Std.
Rye Bread Rolls
4h