Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Swiss chard, white, stems removed from base of leaves, torn in half
- 2 chicken breasts (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 spring onions, thinly sliced
- 300 g water
- 500 g mixed peppers, cut in strips (5 mm wide)
- 2 ripe tomatoes, diced (approx. 160 g)
- 1 tsp dried oregano
-
100
g quark (curd cheese)
of mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1101 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 13.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognese Sauce
1h 15min
Basmati Rice
35 min
White Long-grain Rice
35 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Scrambled Eggs
10min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Boiled Eggs
20 min
Mashed Potatoes
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Mixed Seafood Risotto
40min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min