Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 150 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 cooked chicken carcass
- 100 g pearl barley, rinsed
- 1500 g water, cold
- 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 438 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Versatile Chunky Soup
50 min
Vegetable Soup
35 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Spring Vegetable Soup
35 Min
Chicken Cacciatore
50 min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min