Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 150 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 cooked chicken carcass
- 100 g pearl barley, rinsed
- 1500 g water, cold
- 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 438 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spring Chicken Casserole
1u. 30min
Scrambled Eggs
10 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Cottage Pie
1h 10min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Vegetable Soup
35 Min
Beef and Ale Stew
2u. 20min
Chicken and Vegetable Soup
1u. 30min
Allergen Free White Sauce
10 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min