
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese cut in pieces
- 80 g olive oil
- 200 g onions quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g chicken breasts, skinless cut in pieces (3 cm)
- 300 g ripe tomatoes quartered
- 100 g white wine
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
of 2 tsp chicken stock paste, homemade crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried mixed herbs
- 8 dried lasagne pasta sheets
- 400 g frozen spinach thawed, drained, squeezed
- 1 pinch ground nutmeg
Béchamel
- 600 g milk
- 10 g unsalted butter
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g cornflour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 4 dried lasagne pasta sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 491 kcal / 2051 kJ
- Eiwitten
- 33.5 g
- Vetten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vezels
- 4 g