Compatibele versies
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pine nuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 60 g onion, halved
- 300 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 150 g dry white wine
- 250 g risotto rice
- 10 - 12 fresh sage leaves, to taste
- 600 g liquid chicken stock
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 200 g cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607.9 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1106.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1sa 20 dk
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Mushroom Risotto
30 dk
Pea and Mint Risotto
40 dk
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 dk
Risotto for One
35 dk
Chilli Con Carne
35 dk
Salmon and Fennel Risotto
25 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 dk