Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1150 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 10 g oil
- 150 g smoked ham, cooked, sliced (see tip)
- 400 g dried penne pasta
- 300 g broccoli florets, halved
Mornay Sauce
- 70 g unsalted butter, diced
- 70 g plain flour
- 1 tsp Dijon mustard
- 700 g whole milk
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435 kJ / 819 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 1805.4 mg
Alternatieve recepten
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Tuna Pasta Bake
1h
Ham Hock Potato Bake
35min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Beef and Bean Enchiladas
40min