Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded, to taste
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 700 g roasted red peppers, preserved, drained, 350 g cut in pieces, 350 g halved then thinly sliced (1 cm)
- 150 g water
- 20 g fresh basil leaves, 10 g roughly chopped
- 500 g chicken breast fillets, skinless, diced (2 cm)
- 200 g double cream
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g dried spaghetti
- 60 g toasted pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2507.6 kJ / 599.3 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 560.2 mg
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Enchiladas
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min