Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley leaves
- 120 g onions, quartered
- 300 g red peppers, seeds and stalk removed, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 200 g chorizo, peeled, cut in pieces (0.5 cm)
- 300 g Bomba paella rice
- 800 g chicken stock
- 1 pinch saffron
- 250 g raw prawns, peeled
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 25 g lemon juice
- 1 lemon, cut in slices for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2583 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Crab & Prawn Linguine
25min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Seafood Risotto
40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Prawn Saganaki
35min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Butter Chicken
50min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min