Compatibele versies
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g kale, cut in pieces, tough stalks removed
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
-
400
g sausage meat, crumbled in pieces
of pork sausages, raw, skinned and crumbled - 100 - 200 g sun-dried tomatoes in oil, drained and roughly chopped, to taste
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g pitted black olives, large
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 320 g dried farfalle pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4244.1 kJ / 1014.4 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 101.6 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 12.6 g
- Natrium
- 2862 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Chilli Con Carne
35 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 dk
Kedgeree
45 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 dk
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 dk
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Toad in the Hole
1 Std.