Italian Sausage and Orzo Soup

Italian Sausage and Orzo Soup

4.5 189 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    25 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    200 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • pork sausages Italian (see tip), skins removed, broken up
    400 g
    Toulouse sausages, skins removed, broken up
  • Italian seasoning (see tip)
    2 tsp
    dried mixed herbs
  • dried chilli flakes (optioneel)
    ½ tsp
  • dry white wine
    160 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
    3 Tbsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • orzo
    180 g
  • boiling water (see tip)
    600 - 700 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1070 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2231 kJ / 533 kcal
Vetten 24 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...