Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 10 g extra virgin olive oil
-
400
g pork sausages, Italian (see tip), skins removed, broken up
of Toulouse sausages, skins removed, broken up -
2
tsp Italian seasoning (see tip)
of dried mixed herbs - ½ tsp dried chilli flakes (optioneel)
- 160 g dry white wine
- 3 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 180 g orzo
- 600 - 700 g boiling water (see tip)
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2231 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 1070 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
One-pot Moussaka
30 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Pasta Amatriciana
30 Min