Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh mint, leaves only
- 70 g olive oil
- 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g balsamic vinegar
- 125 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2888 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 55.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One-pot Moussaka
30min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Pork with Spinach Lentils
20min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Lamb Korma
4h
Chicken Garam Masala
50 min
Pork Vindaloo
4h
Cod with citrus butter
50 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Quick Lamb Dhansak
50 min