Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh mint, leaves only
- 70 g olive oil
- 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g balsamic vinegar
- 125 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2888 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 55.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Lamb Dhansak
45 phút
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 phút
One-pot Moussaka
30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 phút
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Pork Vindaloo
4h
Chicken and Cauliflower Curry
45 phút