Cumin Lamb and Aubergine Stew

Cumin Lamb and Aubergine Stew

4.5 72 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh mint leaves only
    15 g
  • olive oil
    70 g
  • aubergines cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • red onions quartered
    250 g
  • garlic cloves
    4
  • lamb shoulder meat, boneless cut in pieces (3-4 cm)
    700 g
  • ground cumin
    1 Tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • Greek yoghurt
    125 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 33.2 g
Calorieën 2888 kJ / 690 kcal
Vetten 55.3 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...