Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh mint, leaves only
- 70 g olive oil
- 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g balsamic vinegar
- 125 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2888 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 55.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
One-pot Moussaka
30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Keralan Fish Curry
30min