Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g onions, quartered
- 80 g vegetable oil
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 garlic cloves
- 2 fresh green chillies, halved, deseeded if desired
- 2 black cardamom pods, lightly crushed
- 4 cloves
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g monkfish fillets, skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 160 g coconut cream
- 90 g water
- 25 g lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1743 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 30.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Saag
50min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Prawn Curry
30min
Prawn Bhuna
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Keema with Peas
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min