Apparaten en accessoires
Keralan Fish Curry
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
onions quartered140 g
-
vegetable oil80 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
black cardamom pods lightly crushed2
-
cloves4
-
cinnamon stick1
-
ground turmeric1 tsp
-
plain flour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
monkfish fillets, skinless, boneless cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
coconut cream160 g
-
water90 g
-
lime juice25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
25.9 g
Calorieën
1743 kJ /
417 kcal
Vetten
30.6 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Green Curry Chicken
55 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Chicken Saag
50 Min
Prawn Curry
30 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.