Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g vegetable oil
- ½ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 130 g tomatoes, fresh, cut in pieces (1 cm)
- 450 g lamb shoulder, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 80 g green peppers, deseeded, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 28.7 g
Alternatieve recepten
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Rogan Josh
1sa 45 dk
Beef Madras
1sa 30 dk
Lamb Keema with Peas
1h
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Quick Lamb Dhansak
50min
Prawn Bhuna
30 dk
Chicken Jalfrezi
1h
Quick Lamb Dhansak
45 dk
Chicken and Mushroom Balti
50min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Chicken Akhni
1sa 30 dk