Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 756.6 mg
Alternatieve recepten
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Ginger Fried Rice
15 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 Std. 30 Min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2u. 40min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Mince and Tatties
1 Std. 10 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min