Traditional Irish Stew

Traditional Irish Stew

3.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • boneless stewing lamb diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
    450 g
  • olive oil
    30 g
  • onions sliced (1 cm)
    200 g
  • beef stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • unsalted butter diced
    15 g
  • Guinness®
    440 g
  • water
    400 g
  • plain flour
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • carrots peeled, cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
    200 g
  • bay leaf
    1
  • celery cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 756.6 mg
Eiwitten 22.8 g
Calorieën 2348.8 kJ / 561.4 kcal
Vetten 35.3 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 31.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...