Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 95 g unsalted butter, diced
- 500 g water, plus enough to total 500 g liquid in gravy
- 650 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 1 chicken, whole (1.2-1.4 kg)
- 3 Tbsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 20 g plain flour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g frozen mixed vegetables
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5228.1 kJ / 1249.5 kcal
- Eiwitten
- 72.4 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 81.8 g
- Verzadigd vet
- 28.5 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1208.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bread
3h
Sandwich Bread
3h
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Allergen Free Melted Chocolate
10 dk
Gut Immunity Shot
5min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1h 25min
Herbes de Provence
5min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min