Apparaten en accessoires
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)10 g
-
unsalted butter diced95 g
-
water plus enough to total 500 g liquid in gravy500 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)650 g
-
chicken whole (1.2-1.4 kg)1
-
olive oil3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
frozen mixed vegetables600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1208.3 mg
Eiwitten
72.4 g
Calorieën
5228.1 kJ /
1249.5 kcal
Vetten
81.8 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
28.5 g
Koolhydraten
54.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 Min
Tikka Masala Wraps
40 Min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Keine Bewertungen
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Mince and Tatties
1 Std. 10 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Herbes de Provence
5 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min