Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g carrots, cut in batons (5 cm x 5 mm)
-
45
g vegetable oil
of sunflower oil - 100 g red pepper, cut in strips (1 cm)
- 100 g green pepper, cut in strips (1 cm)
- 170 g onions, cut in wedges
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 150 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- 300 g jasmine rice
- 250 g raw king prawns, peeled, deveined
- 45 g oyster sauce, gluten free
-
35
g gluten-free soy sauce
of tamari
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1309.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn noodle curry
10 dk
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Smoky Paprika Rub
5min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Carrot Oat Energy Balls
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min