Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g carrots, cut in batons (5 cm x 5 mm)
-
45
g vegetable oil
of sunflower oil - 100 g red pepper, cut in strips (1 cm)
- 100 g green pepper, cut in strips (1 cm)
- 170 g onions, cut in wedges
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 150 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- 300 g jasmine rice
- 250 g raw king prawns, peeled, deveined
- 45 g oyster sauce, gluten free
-
35
g gluten-free soy sauce
of tamari
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1309.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Grisons Barley Soup
55 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Tomato and Haddock Rice
50min
Garlic Turkey Stew
45min