Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g carrots, cut in batons (5 cm x 5 mm)
-
45
g vegetable oil
of sunflower oil - 100 g red pepper, cut in strips (1 cm)
- 100 g green pepper, cut in strips (1 cm)
- 170 g onions, cut in wedges
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 150 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- 300 g jasmine rice
- 250 g raw king prawns, peeled, deveined
- 45 g oyster sauce, gluten free
-
35
g gluten-free soy sauce
of tamari
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1309.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Ham, Egg and Chips
30min
Bern-style Rösti (TM6)
40 Min
Bibimbap Burrito
45min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h 5min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25p
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.