Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g frozen green peas
- 300 g dried tagliatelle
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g fresh basil leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 1 garlic clove
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- 2 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1300 g water
- 4 medium eggs
- water
- coarse salt flakes, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3552 kJ / 849 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1375.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Pasta alla Nerano
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Vegan Spanish Omelette
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min