Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.4 32 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • frozen green peas
    300 g
  • dried tagliatelle
    300 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fresh basil leaves plus extra, for garnishing
    30 g
  • fresh mint leaves plus extra, for garnishing
    10 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • water
    1300 g
  • medium eggs
    4
  • water
  • coarse salt flakes to taste
  • ground black pepper to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1375.1 mg
Eiwitten 39.6 g
Calorieën 3552 kJ / 849 kcal
Vetten 44.7 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 14.2 g
Koolhydraten 71.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...